Skip to main content

Sociala vahvistaa hallitustaan ja tähtää alustaratkaisujen yhteiskehittämiseen hyvinvointialueilla

Lehdistötiedote 26.6.2024 kello 12.00

Alustapalvelu Sociala Oy:n uudeksi hallituksen jäseneksi on valittu MBA, HHJ Tiina Olkkonen. Hän on IR Partners Oy:n toimitusjohtaja ja toinen perustajaosakkaista. Tiina on kokenut sijoittaja- ja talousviestinnän sekä strategisten erityistilanteiden osaaja. Hän on toiminut lukuisissa liiketoiminnan ja strategian ymmärrystä vaativissa hankkeissa sekä neuvonantajana että yritysjohdon edustajana.  

”Sociala on yhtiönä erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa. Alustaratkaisuja on kehitetty määrätietoisesti ihmiset keskiössä, unohtamatta innovatiivisuutta, vahvoja verkostoja ja yhdessä tekemisen kulttuuria. Olen innoissani, kun saan olla rakentamassa toimialan vahvoista osaajista koostuvan hallituksen kanssa yhteiskunnallisesti vaikuttavan Socialan tarinaa ja seuraava kasvuvaihetta", kertoo hallituksen uusin jäsen Tiina Olkkonen.      

Sociala yhteiskehittää sote-palveluiden käyttäjien, omaisten, teknologiakumppaneiden ja ammattilaisten kanssa alustaratkaisuja hyvinvointialueille. Sote-asiakkaiden palvelupolulla toimivien tahojen yhteistyöprosessien tehostaminen digitalisaation keinoin mahdollistaa hyvinvointialueille kustannussäästöjä vapauttaessaan sote-ammattilaisten työaikaa asiakasarvoa lisääviin tehtäviin. 

Sociala on viimeisten vuosien aikana luonut yhteiskehittämisen toimintamallia ja asiantuntijaverkostoa erityisesti Pirkanmaalla. Nyt on oikea aika tuoda ihmislähtöinen osaaminen ja alustateknologia myös muiden hyvinvointialueiden tueksi. Tiina täydentää hallituksen vahvaa järjestöjen, sotealan ja juridiikan osaamista kaipaamallamme viestinnän, strategian ja liiketoiminnan kehittämisosaamisella”, iloitsee hallituksen puheenjohtaja Jaakko Ikonen.  

Socialan hallituksessa toimivat puheenjohtaja Jaakko Ikosen lisäksi varapuheenjohtaja Jussi Suojasalmi sekä hallituksen jäseninä Arto Mononen, Tapio Tähtinen, Tiina Olkkonen ja Virpi Kokko.​ Vuodesta 2021 alkaen toimitusjohtajana on ollut Hanna Hauta-aho. Vuoden 2024 alussa uudistuneen strategian mukaan Socialan tavoitteena on olla hyvinvointialan johtava yhteisötalouden alusta.  

Lisää palveluistamme löydät Socialan sivuilta.

Tutustu Tiinan osaamiseen LinkedIn-profiilissa. 

Lisätietojen antajat:

Jaakko Ikonen

hallituksen puheenjohtaja

040 374 4158

jaakko.ikonen@lakimajakka.fi

 

Hanna Hauta-aho

toimitusjohtaja

040 501 8751

hanna.hauta-aho@sociala.fi

Sociala lyhyesti

Alustapalvelu Sociala on järjestöjen omistama yhteiskunnallinen yritys. Sociala toimii välittäjänä sote-palveluiden tarjoajien ja asiakkaiden välillä Yhteisen hyvän alustan kautta. Digitalisaatiota ja yhteistyöverkostoja hyödyntämällä Sociala kokoaa palveluita ja osaamista ihmisten sekä hyvinvointialueiden tueksi.