Skip to main content
Kotihoito

Sujuvaa ja hallittua henkilöstövuokrausta

Henkilöstövuokrauksen alustapalvelu tarjoaa sujuvan ja hallitun tilapäisen työvoiman hankinnan. Henkilöstövuokrauksen alustapalvelu tarjoaa sujuvan ja hallitun tilapäisen työvoiman hankinnan.  Alusta yhdistää hyvinvointialueen ammattilaiset, palveluntuottajat ja vuokrahenkilöstön. Palveluntuottajien kautta varmistetaan ammattitaitoiset työntekijät, joiden osaaminen on tarkistettu ja dokumentoitu.    

Mikä on Henkilöstövuokrauksen alusta?

Kun koko henkilöstövuokrauksen prosessi hoituu tilauksesta raportointiin ja laskutukseen digitaalisesti samassa sovelluksessa, se säästää työaikaa ja tuo monia hyötyjä. 

Henkilöstövuokrauksen alusta tarjoaa monipuoliset toiminnot ja kokonaisvaltaisen palvelun tilapäisen työvoiman hankintaan.  Tilaukset, henkilöstön kiinnittyminen tilattuihin vuoroihin, sekä laskutus ja raportointi tehdään samassa sovelluksessa., joten kaikki tilauksiin liittyvät tiedot löytyvät yhdestä paikasta. Sovellus mahdollistaa myös tilauksen muutoksiin liittyvän viestinnän sekä palautteiden käsittelyn.  

Alustapalvelu koordinoi palveluntuottajien verkostoa, perehdyttää heidät palvelukuvaukseen ja valvoo henkilöstövuokraustoiminnan laatua. Lisäksi toimitamme raportit sekä hoidamme laskutuksen ja maksatuksen. 

 

Katso video

Mihin tilanteisiin alustapalvelu sopii?

columns_images_lp_1

Laadukasta osaamista: Valitut palveluntuottajat varmistavat henkilöstöltä vaadittavan osaamisen, tarvittavat luvat ja palvelukuvauksen mukaisen toiminnan sekä kiinnittävät työntekijän tilaukseen.

columns_images_lp_2

Kertyvä data tiedolla johtamisen tueksi: Digitalisoitu prosessi kokoaa oleelliset tiedot tilauksista ja tarvittavasta henkilöstöstä. Näin tilaajalla on koko ajan reaaliaikainen sekä ennakoiva näkemys tarvittavista resursseista.

columns_images_lp_3

Valmis helppokäyttöinen palvelu: Henkilöstövuokrauksen alustapalvelu on ollut käytössä Pirkanmaalla yli kahden vuoden ajan. Sitä on yhdessä kehitetty alan käytännöissä kotihoidon ammattilaisten ja henkilöstövuokrauksen palveluntuottajien kanssa.  Alustan käyttöönotto on vaivatonta ilman kallista kehittämistyötä.

columns_images_lp_4

Muokattavuus: Sovellusta voi myös muokata tilaajan tarpeiden mukaan esim. huomioiden eri henkilöstöryhmiä tai kilpailutettujen henkilöstövuokrauksen palveluntuottajien järjestystä 

Mitä alustapalvelu sisältää?

  • Helppokäyttöinen portaali tilausten tekoon ja seurantaan. 
  • Tiedot palveluntuottajayrityksistä. 
  • Tiedot vuokrattavasta henkilöstöstä, heidän osaamisesta ja tarvittavista luvista. 
  • Palautejärjestelmä ja palautteiden käsittely. 
  • Raportointi, laskutus ja maksatus 
  • Toiminnan koordinointi ja palveluntuottajien perehdytys palvelukuvaukseen. 
  • Perehdys ja tuki alustan käyttöön. 
  • Alustan tekninen ylläpito.
Ryhmäkuva

Keitä on palvelun takana?

Sociala yhteiskunnallisena yrityksenä, taustalla järjestöjä
Palan tiimillä on vahva sote-alan tuntemus sekä vankka ymmärrys asiakaslähtöisten digitaalisten palvelujen kehittämisestä ja yhteiskehittämisestä. 

Lue lisää

“Parin vuoden aikana Pirkanmaalla alustalla on toiminut 140 kotihoidon ammattilaista sekä 10 henkilöstövuokrauksen palveluntuottajaa. Alustan rekisterissä on 300 hoitajaa ja heille on välitetty yli 56 000 työvuoroa".

Varaa aika tapaamiseen